Admin Team blqblq Posted January 22 Admin Team Share Posted January 22 -Nick sa servera:blqblq -Godine:31 -Odakle ste:BiH -Steam (da/ne):ne -Iskustvo sa amx:10 -Koliko vremena provodite na serveru:ma ko sto bi moj brat danilo reko kad ces spavat 😄 -U koje vreme najcesce posecujete server:vecer -Steam ID (Ukucate /steamid u chatu, STEAM ID):STEAM_0:0:1505100278 -Na kom serveru si bio/la admin:Assassins Cod MW4 , Silver JB , Silver ZM , DarkSide ZM [ moje zajednice ] -Vreme provedeno na Silent Hell :Stari sam igrac , trenutno sam opet poceo ... -Da li se slazete da 2 puta mesecno boost server, ili da uplacujete pare za nedeljni boost?Naravno -Kontakt (skype, link od vaseg fb profila):https://www.facebook.com/silentcommunityblq/ Da li znas sta je setinfo i password:Da Da li znas kako pisati na admin chat i sta je admin chat:da Navedi komande koje poznajes:Naravno ovo je ZM , osnovne amx_kick , amx_ban , amx_slap , amx_slay , M admin menu sve mi stoji sto smijem 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts